Hospital Putrajaya first visit

Aku pertama kali menjejak kaki ke Putrajaya baru-baru ini.Bandar ini memang gah dari segi namanya.Aku pun teruja juga nak tengok bandar baru ini.Kesempatan ini kerana ada sedara yang sakit di hospital putrajaya.Jauh juga rasanya putrajaya ini.

My first visit to Putrajaya ini bukannya nak melawat bandar putrajaya tetapi hospital putrajaya.Bukannya aper tak sempat nak ronda kerana balik hari itu juga.Lain kali lah aku melawat Putrajaya ini.Aku sempat ambik satu dua gambar dalam perjalanan ke hospital putrajaya.

Kat traffic light

Walaupun sekejap aku perhatikan hospital putrajaya ni luas juga dan selesa.Kedudukan hospital ni pun senang cari.Suasana di sini tak macam hospital.Mungkin agaknya tempat ini masih baru dan bau ubat masih tak banyak.

Aku sempat juga ambik gambar ruang menunggu atau lobby area kat hospital putrajaya saperti gambar ini.

putrajaya lobby area

Aku bertekad nak datang balik ke putrajaya ini tapi bukannya melawat hospital .Aku nak explore putrajaya ni sekurang-kurangnya tau serba sedikit.Tak lah saperti rusa masuk bandar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s